Create Your Complaint Here

 
 

Penafian MyBiZ-DATA

   

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) menyediakan maklumat dalam laman web ini mengikut budi bicara mutlaknya yang mana konteksnya dianggap sesuai untuk rujukan umum dan maklumat. Walaupun setiap usaha dibuat untuk memastikan ketepatan, fungsi, dan kebolehpercayaan maklumat dalam laman web ini, ia bukan merupakan undang-undang atau nasihat profesional. SSM tidak boleh dipertanggungjawabkan untuk apa-apa kesilapan, kehilangan, kerugian, tuntutan, atau permintaan yang timbul secara langsung atau tidak langsung dari apa-apa kegunaan atau pergantungan di laman web ini.
Kami menggalakkan anda untuk mendapatkan nasihat profesional anda sendiri untuk mengetahui bagaimana undang-undang dibincangkan dan undang-undang lain yang terpakai bagi anda dan organisasi anda.
Maklumat yang diberikan dalam laman web ini tidak akan menjejaskan fungsi dan kuasa yang diberikan kepada Pendaftar di bawah Akta Syarikat 2016 atau Akta Suruhanjaya Syarikat Malaysia (Pindaan) 2015.

Hubungi Kami

Unit Pemodenan Tadbiran Dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU),
Jabatan Perdana Menteri 
Aras 6, Blok B2
Kompleks Jabatan Perdana Menteri
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62502 Putrajaya, Malaysia

Penafian

Kerajaan Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dari portal ini

Pautan

MyGovernment
MEDAC black logo
SME Corp logo
SMEInfo

Statistik

Laman Portal ini telah dikunjungi sebanyak kali

Paparan terbaik adalah dengan menggunakan pelayar Microsoft Edge, Google Chrome dan Mozilla Firefox versi terkini yang mempunyai minima resolusi sebanyak 1200 piksel x 800 piksel di mana Javascript diaktifkan.
Bagi pelayar Internet Explorer (IE) pula, kami sarankan untuk tukar ke Microsoft Edge untuk mendapatkan paparan yang terbaik.